AFAS partner

ddots is er trots op officieel AFAS partner te zijn. Onze integratie tussen Mendix en AFAS is een gecertificeerde koppeling. Met de krachtige ERP-software van AFAS automatiseer en optimaliseer je al je bedrijfsprocessen.

ddots

Fan van AFAS

Bij ddots zijn we fan van AFAS. Een aantal van onze medewerkers heeft er in het verleden gewerkt of op een andere manier ervaring met de producten opgedaan. We kunnen dus niet alleen koppelen, maar begrijpen uit eigen ervaring waarom jouw organisatie graag met deze ERP-software werkt.  

ddots methode portfolioworkshop adviesrapport Mendix
Microflows ddots low-code softwareplatform AFAS

Wat betekent dit voor jouw organisatie?

AFAS is ideaal voor het automatiseren van je ondersteunende bedrijfsprocessen zoals de verkoop-, salaris- en financiële administratie. 

Maar wat doe je met de unieke en primaire bedrijfsprocessen die je niet volledig kunt automatiseren? Daar liggen kansen om met low-code softwareontwikkeling snel met nieuwe innovaties te komen. Dat is waar Mendix om de hoek komt kijken. 

Versimpelen van processen

Bij ddots zijn we dol op het versimpelen van processen. Daarom zijn we zo enthousiast over de kracht van het low-code platform van Mendix in het verlengde van AFAS. 

Met Mendix ontwikkelen we applicaties die naadloos aansluiten op AFAS en die jouw unieke processen volledig automatiseren. Zo kan jouw organisatie snel inspelen op veranderende omstandigheden, je gebruikers verrassen en heb je een streepje voor op de concurrentie. 

Informatiebronnen samenbrengen maatwerk Mendix
Page editor Mendix ddots AFAS contractmanagement verkoop

Haal het maximale uit AFAS

Met Mendix maken we oplossingen op maat voor verschillende vraagstukken. Daarmee creëren we toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen, en haal je het maximale uit jouw organisatie en het ERP-systeem van AFAS. 

De combinatie in actie zien? ​

Neem contact met ons op voor een demo. We maken je graag net zo enthousiast als wij zijn.

  • Bellen is het snelst; je bereikt ons op 0885888690. 
  • Komt dat niet uit? Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.