Bestelportal met OCI-koppeling

Op simpele wijze voldoen aan de eisen die grotere organisaties zoals zorginstellingen stellen aan bestelportals en inkoopprocessen. Wij maken het mogelijk met Mendix on top of AFAS.

ddots
Bestelportal met OCI-koppeling Mendix

OCI-functionaliteit is vereist

Wil jij als bedrijf producten of diensten leveren aan grotere organisaties, bijvoorbeeld aan ziekenhuizen of verpleeghuizen, dan heb je een bestelportal met OCI-functionaliteit nodig. De inkoopprocessen van deze instellingen zijn op zo’n manier ingericht dat dit een vereiste is. Een bestelling moet intern goedgekeurd en geboekt worden voor deze definitief geplaatst kan worden. 

Bestelportal goedkeuring proces OCI-functionaliteit Mendix
Omzet mislopen bestelportal OCI functionalliteit Mendix

Omzet mislopen

Zonder die functionaliteit in je bestelportal is het moeilijk zaken doen met organisaties zoals ziekenhuizen, VVT of GGZ. Er zijn instellingen die van dit proces kunnen afwijken en bestellingen op factuur plaatsen. Maar bij het merendeel val je buiten de boot, omdat zij niet van hun interne goedkeuringsproces willen afwijken. Dan loop je potentieel omzet mis en dat wil je niet. 

Regel het met Mendix

De Mendix bestelportal is standaard voorzien van een OCI-koppeling. De bestelportal haalt alle data van producten, voorraad, etc. realtime op uit jouw AFAS-omgeving. De gebruikers van de zorginstelling kiezen vervolgens de gewenste producten. En importeren deze voorgenomen bestelling met een druk op de knop naar hun eigen inkoopsoftware voor interne goedkeuring

Bestelportal OCI-koppeling ddots Mendix AFAS
Microflows ddots low-code softwareplatform AFAS

Simpel en duidelijk

Zodra de bestelling het interne procuratieschema heeft doorlopen en goedgekeurd is, wordt het definitieve akkoord gegeven in hun inkoopsoftware. De OCI-koppeling verwerkt deze vervolgens in jouw AFAS-omgeving en het leveringsproces wordt in gang gezet. Geen gedoe met offertes buiten de processen om. Zowel bestelling, levering als betaling zijn automatisch geborgd in de software van jou en je klant. Simpel en duidelijk. 

Meer weten?

  • Bellen is het snelst; je bereikt ons op 0885888690. 
  • Komt dat niet uit? Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.