22 September: Connect with ddots. Schrijf je in!

Banner Connect with ddots evenement op donderdag 2 juni 2022

Na een succesvolle eerste editie maken we ons alweer klaar voor de tweede Experience Day van dit jaar!

📅 Donderdag 22 september 2022, 10:00 tot 16:00 uur
🚩 Mendix hoofdkantoor, Rotterdam
👌 Deelname is gratis

Heb jij ervaring met het ERP-systeem van AFAS en ben je benieuwd hoe je met Mendix het maximale uit je applicatielandschap kunt halen? Kom dan naar ons gratis evenement Connect with ddots: Mendix on top of AFAS en ervaar zelf hoe je met Mendix maatwerkapplicaties ontwikkelt in het verlengde van AFAS.

Programma

Tijdens de Experience Day: Connect with ddots nemen Koen (Technisch Directeur van ddots), Rik (Account Executive bij Mendix) en de rest van het ddots team je mee in de wereld van low-code. Standaardsoftware is ideaal voor het automatiseren van standaard bedrijfsprocessen, maar wat doe je met processen die uniek zijn voor jouw organisatie? Met het low-code softwareplatform Mendix ontwikkel je maatwerkapplicaties die jouw volledige bedrijfsproces automatiseren. Zo zorg je ervoor dat je nog meer waarde uit AFAS haalt.

Dit evenement richt zich met name op professionals die reeds ervaring hebben met AFAS en daar nog meer uit willen halen. Maar ook als je Mendix fan bent en de krachtige samenwerking tussen Mendix en AFAS wilt ervaren ben je welkom!

Wat kan ik verwachten van deze experience day?

Tijdens deze interactieve workshop leer je alles over het Mendix low-code softwareplatform en de vele mogelijkheden die het levendige ecosysteem met zich meebrengen. De workshop heeft een hands-on karakter, wat inhoudt dat je aan de slag gaat met het ontwikkelen van een applicatie aan de hand van een case, waarbij je tevens een integratie met AFAS realiseert.

Daarnaast nemen we je mee door de volgende punten:

  • Je krijgt inzicht in het gemak van low-code
  • we gaan zelf bouwen: je krijgt een casus met duidelijke instructie
  • Krijg ondersteuning van consultants van ddots en solution architects van Mendix
  • Je wordt rondgeleid door het indrukwekkende pand van Mendix in De Rotterdam
  • Connect met andere AFAS-fanaten en inspireer elkaar!

Maak kennis met de sprekers

Koen Freriks is CTO (chief technology officer) bij ddots. ddots is strategisch implementatiepartner van Mendix. Met low-code softwareoplossingen bouwen we samen met jou naar het ultieme doel: digitale wendbaarheid. Koen heeft 4 jaar bij KWEEKERS gewerkt als AFAS consultant en gebruikt zijn kennis van het product om slimme oplossing bovenop AFAS te ontwikkelen met Mendix.

Rik Vietsch is ruim 10 jaar werkzaam voor Mendix in diverse rollen. Mendix helpt organisaties bij het behalen van hun digitale doelstellingen. Zijn ervaring vanuit trajecten met veel verschillende organisaties uit verschillende markten gebruikt hij om jou te adviseren waar Mendix het verschil voor jouw organisatie kan maken.

Kortom…

Tijdens deze interactieve workshop leer je dus alles over het Mendix low-code softwareplatform en de vele mogelijkheden die het levendige ecosysteem met zich meebrengen. Dit evenement richt zich specifiek op professionals die reeds ervaring hebben met AFAS en daar nog meer uit willen halen. De collega’s van ddots en Mendix zijn gedurende de workshop aanwezig om je te helpen en vragen te beantwoorden.

Kan je niet wachten en wil je nu al een kijkje nemen in de wondere wereld van low-code? Maak dan je gratis Mendix-account aan.

ddots brochure mockup

Download jouw ddots brochure