Becx Verhuur & ddots: Connect with Rental

Ben jij op zoek naar een softwaresysteem waarin jij jouw verhuurproces kunt automatiseren? Met een maatwerkapplicatie in Mendix heb je de oplossing gevonden!

Tijdens de showcase Connect with Rental ontdek je door middel van een demo van onze succesvol ontwikkelde applicatie hoe deze kan helpen met het stroomlijnen van jouw verhuurproces.

Wat moet je weten?

📅 Donderdag 10 november van 17:30 tot 20:00
🚩 Becx Verhuur te Esbeek, Noord-Brabant
👌 Deelname is gratis!

Programma

Tijdens Connect with Rental nemen Saskia Winkelman (Directeur van Becx Verhuur) en Gerard Nijboer (CEO van ddots) je mee door de verhuurapplicatie. Zo ontdekken we de verhuurapplicatie om er op een interactieve manier achter te komen op welk gebied deze applicatie waarde toe kan voegen voor jouw bedrijf. Na afloop zal er ruimte zijn om je vragen te stellen.

17:30 – 18:00 Inloop

18:00 – 18:10 Welkom

18:10 – 19:00 Etenstijd

19:00 – 20:00 Showtime!

20:00 – 20:30 Tijd voor een drankje & vragen

Het event vindt plaats tijdens etenstijd. Aan de innerlijke mens hebben wij ook gedacht! 🙂

De verhuurapplicatie van Becx Verhuur en ddots

Beckx verhuur is continu bezig met bekijken hoe zij een operatie slimmer kunnen inrichten en zocht een oplossing die de verouderde verhuursoftware kon vervangen. Een goede koppeling met AFAS was daarbij essentieel zodat de systemen elkaar kunnen versterken. Daarom koos Beckx Verhuur voor een samenwerking met ddots om een verhuurapplicatie te bouwen. Uiteindelijk is er een verhuurapplicatie ontwikkeld die Becx verhuur ondersteund bij het soepel laten verlopen van hun verhuurproces. Maar, waarom zouden we hier stoppen? Deze applicatie is breed inzetbaar en kan daarom ook waarde toevoegen voor jouw bedrijf!

Ben jij benieuwd wat een verhuurapplicatie jouw organisatie kan bieden? Schrijf je gratis in voor Connect with Rental!

ddots brochure mockup

Download jouw ddots brochure