ddots genomineerd voor de Computable Awards!

Maar liefst 7 Mendix projecten genomineerd

Dat steeds meer organisaties de voordelen van low-code ontdekken is merkbaar. Het geeft organisaties echt de kans en de ruimte om digitaal wendbaar te blijven en te innoveren. Dat merkt de vakjury van Computable Awards ook op. Dit jaar is Mendix samen met haar klanten en partners zelfs maar liefst 7x genomineerd voor projecten in diverse categorieën, te weten:

  • Customer Experience
  • Gezondheidszorg
  • Grote projecten
  • Digitale Transformatie
  • Duurzaamheid & MVO
  • Partner projecten

Partner project – Becx Verhuur en ddots

Becx Verhuur selecteerde ddots voor de bouw en integratie van een applicatie om het verhuurproces voor opleggers, (terminal-)trekkers en meeneemheftrucks te optimaliseren. Becx zocht een goede oplossing om het bestaande verhuursysteem te vervangen. Daarbij waren een aantal belangrijke eisen waar de oplossing aan moest voldoen, zoals betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en beschikbaarheid via de cloud. Ook was een koppeling met het ERP systeem van AFAS essentieel. De systemen moeten elkaar kunnen versterken. Als Mendix Solution Partner én AFAS Koppelpartner kon ddots Becx hier perfect bij helpen. Samen besloten we een maatwerkapplicatie te bouwen op basis van de low-code technologie van Mendix on top of de software van AFAS.

De Computable Awards

Computable is een vooraanstaand vakblad binnen de ICT-wereld. In 2022 worden voor de zeventiende keer op rij de Computable Awards uitgereikt aan vooruitstrevende organisaties, projecten en mensen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Samen bouwen aan digitale wendbaarheid

Er zijn veel mooie projecten genomineerd voor een Computable Award. Toch zijn wij bijzonder trots dat we er één jaar na oprichting al tussen mogen staan. We kijken terug op een heel mooi resultaat van dit project en een nóg mooiere samenwerking tussen alle partijen. Bij ddots zijn we dol op ontwikkelen en geloven we, als AFAS fanatiekelingen, in de kracht van low-code bovenop de software van AFAS. Samen bouwen we aan digitale wendbaarheid!

Breng je stem uit voor 11 september!

Jij gunt ons deze award, toch? Breng dan je stem op ons uit! Stemmen kan nog tot 11 september. De Computable Awards worden vervolgens op 5 oktober door de vakjury uitgereikt. Let wel op: stemmen kan maar één keer. Het is niet mogelijk om later op nog niet-ingevulde categorieën alsnog je stem uit te brengen. Dus als je het doet, doe het dan goed! 😉

Bedankt voor je stem namens alle collega’s van ddots!

ddots brochure mockup

Download jouw ddots brochure