Wat is digitale wendbaarheid?

Wat is digitale wendbaarheid?

Met low-code softwareoplossingen bouwen we samen met onze klanten naar het ultieme doel: digitale wendbaarheid. Dat betekent voor ons dat jouw organisatie in staat is om snel, flexibel en innovatief in te spelen op nieuwe kansen en veranderende omstandigheden. Elke organisatie heeft tenslotte te maken met uitdagingen op het gebied van concurrentie, verandering of efficiëntie. Echter kan IT niet altijd voldoen aan de constante vraag voor innovatie en optimalisatie vanuit de business. Daarnaast heeft maatwerk te kampen met een imago van kostbaar, moeizaam en niet duurzaam.

Op het Mendix low-code softwareplatform ontwikkelen we samen met vertegenwoordigers van onze klanten specifieke applicaties voor unieke uitdagingen voor processen waar standaardsoftware niet voldoet. Dankzij low-code ontwikkelen we sneller, goedkoper, en waarborgen we kwaliteit. Dat kan dankzij betere en nauwere samenwerking tussen de business en IT voor, tijdens en na het ontwikkelproces. Het Mendix platform voorziet in ondersteunende tooling voor elke fase van de application lifecycle.

Door snel met een Minimum Viable Product (MVP) te komen dat ook werkelijk gebruikt kan worden door gebruikers kan je feedback verzamelen om iteratief de applicatie uit te breiden. In het platform is functionaliteit voorzien om geïntegreerd vanuit de gebruikersomgeving feedback te versturen naar de ontwikkelomgeving, inclusief alle parameters van de context waar de gebruiker zich in begeeft. En dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Mendix het proces hierin faciliteert.

Digitale transformatie

Middels onze methode Start, Structure, Scale stippelen we jouw route uit naar digitale wendbaarheid.

In de Start-fase verkennen we de kansen voor low-code applicaties en identificeren we één of twee projecten waar we met minimale inzet maximale impact kunnen bereiken. Het succes van jouw eerste low-code maatwerkapplicatie gebruiken we om de volgende fase in te gaan.

In de Structure-fase helpen we jouw organisatie om intern de processen en competenties te voorzien om het Mendix-platform afdelingoverstijgend in te zetten. Daarnaast gaan we twee keer per jaar met jou om tafel om jouw low-code strategie te verfijnen en te vertalen naar tactische doelstellingen en acties.

Vervolgens bereiken we de Scale-fase, waarin je de vruchten plukt van het inlijven van Mendix als platform voor innovatie en differentiatie. Nu de gehele organisatie gebruikmaakt van low-code toepassingen om snel, flexibel en innovatief in te spelen op nieuwe kansen en veranderende omstandigheden zijn jouw uitdagingen verleden tijd. Op de concurrentie heb je altijd een streepje voor, verandering kun je omarmen en efficiëntie is de essentie van jouw business model geworden. Jouw organisatie heeft nu digitale wendbaarheid.

Waar start jouw route naar digitale wendbaarheid? Neem contact met ons op en ontdek het nu.

ddots brochure mockup

Download jouw ddots brochure