Efficiënt werken met je eigen mobiele AFAS interface

efficient werken met je eigen mobiele AFAS interface ddots Mendix

Met de AFAS Pocket app regel je makkelijk praktische zaken als medewerker of manager. Maar soms wil je net even iets anders of meer. Bijvoorbeeld snel een bestelling inschieten of de actuele voorraad van een specifiek artikel inzien. Dat regel je met je eigen mobiele AFAS interface. 

Niet geschikt voor bedrijfsspecifieke vragen 

De mobiele app van AFAS is ingericht op basis van vragen die bij de meeste klanten spelen. Verlof inzien, loonstrook downloaden, ziek melden, taken afhandelen, nieuwsartikelen lezen, etc. Je hebt geen mogelijkheid om daar zelf wijzigingen in aan te brengen. Logisch, want de wensen verschillen per bedrijf. En hoe uitgebreider zo’n app wordt, hoe lastiger deze te onderhouden is. 

Je eigen mobiele AFAS interface 

Voor die specifieke en bedrijfskritische vragen heb je een andere oplossing nodig. Bij ddots gebruiken we hiervoor het low-code platform van Mendix. Hiermee bouw je eenvoudig je eigen mobiele AFAS interface. Zo regel je op elk moment de zaken waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Gewoon vanuit je broekzak. 

Zelf bepalen 

Je bepaalt zelf welke gegevens in de app beschikbaar zijn en op welke manier. Per locatie, persoon, productsoort, tijdvak, etc. Eventuele wijzigingen worden automatisch in AFAS verwerkt. Zo is je informatie overal up-to-date en is die informatie voor iedereen eenvoudig beschikbaar. En dit is niet beperkt tot AFAS. Ook andere informatiebronnen kunnen in de interface worden samengebracht. 

Alles is mogelijk 

Wanneer je beschikt over een eigen mobiele interface ben je niet meer beperkt tot de standaard mogelijkheden. Wil je dat je vertegenwoordigers onderweg een order kunnen inschieten? Op locatie een planning wijzigen of een taak afhandelen? Direct zien of het medicijn dat een arts voorschrijft ook in de apotheek op voorraad is? Met je eigen mobiele interface kan het allemaal.  

Naadloos aansluiten op jouw wensen

Zo bouw je met Mendix een interface die naadloos aansluit op jouw proces en past bij wat je organisatie nu nodig heeft. Veranderen je wensen in de loop der tijd? Dan passen we de interface daarop aan. Jij bepaalt zelf de roadmap. Zo beweegt de mobiele interface flexibel met je mee en werk je onderweg net zo efficiënt als op kantoor. 

Is jouw organisatie ook toe aan een eigen mobiele AFAS interface? Neem contact met ons op voor een demo. We laten je graag kennismaken met de kracht van Mendix. 

ddots brochure mockup

Download jouw ddots brochure