KWEEKERS Groep: Alles op Oranje

We hadden elkaar altijd al binnen handbereik en nu slaan we de handen ook daadwerkelijk in één. ddots, KWEEKERS en MOOQE zullen vanaf 1 januari 2023 verder gaan onder het merk KWEEKERS. We zetten “alles op oranje” en dat betekent dat de merknamen ddots en MOOQE zullen gaan verdwijnen.

We hebben dit besluit genomen, omdat we op deze manier één geïntegreerd dienstenpakket aanbieden op Mendix, AFAS, de U-Turn en samen kunnen werken aan nieuwe producten en diensten. Hiermee versterken we elkaar en creëren we extra kansen voor onze klanten. 


Gerard (Directeur Product en Innovatie): ““Alleen ga je sneller. Samen kom je verder!” Door als één KWEEKERS verder te gaan, bundelen we onze krachten en expertise in het belang van de klant en de oplossingen die we ze bieden. Als klant heb je straks één partner en één aanspreekpunt voor oplossingen in, rondom en bovenop de software van AFAS. We kunnen namelijk als geen ander kleuren binnen de kaders van de standaardsoftware van AFAS. We kleuren op de randjes van de software door te koppelen met andere software via onze koppelsoftware U-Turn. Tenslotte kleuren we ook buiten de kaders van standaardsoftware door met de propositie “Mendix on top of AFAS” bovenop standaardsoftware specifieke toepassingen te ontwikkelen die nog niet in de markt verkrijgbaar zijn. En dat alles vind je nu onder één dak.”

AFAS – KWEEKERS
Met de software van AFAS kun je al jouw bedrijfsprocessen automatiseren. Als gecertificeerd AFAS partner helpt KWEEKERS bij een vlekkeloze implementatie en een zorgeloze optimalisatie van AFAS Profit. Je kunt daarbij rekenen op de expertise van onze enthousiaste consultants.

U-Turn – MOOQE
Met de U-Turn kun je al jouw applicaties aan elkaar koppelen. Hierdoor is handmatig gegevens overtypen verleden tijd. Door automatisch gegevens uit te wisselen met behulp van de U-Turn heb je minder afhankelijkheden, meer efficiëntie en consistentere data.

Kernwaarden en cultuur

Achter de schermen opereerden we al veel samen. We delen dezelfde kernwaarden en cultuur en inspireren elkaar. We hebben dezelfde ambities en waarden als het gaat om het bedienen van onze klanten. Nu we als één verder gaan, kunnen we deze ambities nog verder uitbreiden. Door samen op te trekken in de klantreis zorgen we ervoor dat we op eenzelfde manier service en support aanbieden voor zowel AFAS, Mendix en de U-Turn. De U-Turn zal als een onafhankelijk product in de markt gepositioneerd blijven in verband met haar sterke partnernetwerk. Als klant ervaar je hierdoor nog meer toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

Gerard (Directeur Product en Innovatie): “In de basis zul je als klant weinig merken van deze verandering. Je houdt nog steeds je vertrouwde consultant en ons product zal ook niet veranderen. Wel mag je verwachten dat we meer gewicht ter tafel zullen brengen in onze samenwerking, omdat er een daadkrachtige partner aan de andere kant van de tafel zit. Daarbij is geen enkel automatiseringsvraagstuk ons te gek, en staan we aan je zijde om jouw organisatie te helpen groeien en bloeien.”

We kijken uit naar deze mooie ontwikkeling en starten het jaar 2023 oranjekleurig!

ddots brochure mockup

Download jouw ddots brochure