Contractmanagement verkoop

Verschillende informatiebronnen samenbrengen voor optimaal contractmanagement en -beheer. Wij maken het mogelijk met Mendix on top of AFAS. 

ddots
Manage je contracten met Mendix

Meer doen met de abonnementenmodule

Werk je met AFAS, dan beschik je over een abonnementenmodule die fantastisch is voor het factureren van je contracten. Bedrijfsspecifieke regels, zoals SLA’s of leveringsbeperkingen, zijn soms lastiger te automatiseren met standaardsoftware. En dat is logisch want ieder bedrijf werkt met andere parameters die nageleefd moeten worden.

Contractmanagement verkoop voortgang monitoren meten Mendix
Meten monitoren parameters contractmanagement Mendix

Meten en monitoren van parameters

Wanneer je diensten levert aan een organisatie dan wil je parameters als kwaliteitsgraad, responstijd en first-time-right niet alleen vastleggen, maar ook meten en monitoren. Zodat je op een makkelijke manier zicht hebt op de status en voortgang. Die parameters beheer je waarschijnlijk in verschillende systemen.

Informatiebronnen samenvoegen

Met Mendix voeg je verschillende systemen en informatiebronnen makkelijk samen in één portal. In de contractmanagementmodule leg je zowel het contract als de parameters vast.

Je haalt realtime data op uit de systemen waarin je de voortgang van die parameters bijhoudt. En je hoeft niet meer tussen verschillende systemen te schakelen. 

Informatiebronnen samenbrengen maatwerk Mendix
Page editor Mendix ddots AFAS contractmanagement verkoop

Voorbeeld zorginstelling

Stel jij werkt bij een zorginstelling die mensen levert aan verpleegtehuizen. Er is een x aantal uur zorg aan het bed per maand afgesproken. Die uren zorg leggen jouw mensen vast in cliëntendossiers.

Mendix haalt die informatie op uit bronsystemen en toont ze in de portal. Zo zijn status en voortgang op ieder moment inzichtelijk en zie je snel of afwijkingen binnen de afgesproken bandbreedte van het contract vallen.

Module volgt jouw proces

De module richten we in op basis van jouw wensen en eisen. Daardoor sluit deze volledig aan op jouw proces. En kun je op een makkelijke en inzichtelijke manier je afspraken borgen.

Wil je op een later moment iets aanpassen? Geen probleem, ook dat kan simpel met Mendix. 

Projectverantwoording subsidies Mendix

Meer weten?

  • Bellen is het snelst; je bereikt ons op 0885888690. 
  • Komt dat niet uit? Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.