Kanban bord voor workflows

Creëer flexibele overzichten van je workflows. En handel je taken makkelijk af. Wij maken het mogelijk met Mendix on top of AFAS. 

ddots
Kanban bord voor workflows Mendix

Ieder bedrijf is uniek

In AFAS borg je al je bedrijfsprocessen in workflows. Deze workflows zijn ingericht op basis van de best practices die AFAS in de loop der jaren heeft verzameld. Maar ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen wensen. Bijvoorbeeld met eigen overzichten werken en meer manieren hebben om taken te bewerken en af te handelen.

Overzichten taken workflows Mendix Kanban bord
Scrumboard workflow Kanban bord Mendix

Naadloos aansluiten

Dat is mogelijk! Met Mendix bouw je een module die naadloos aansluit op AFAS en via een koppeling alle data van je workflows realtime ophaalt en bijwerkt. Dit Kanban bord richten we in op basis van jouw wensen zodat je met jouw team kunt werken op een manier die bij jullie past en efficiënte samenwerking faciliteert. 

Inzicht en overzicht

Door het Kanban-bord heb je nog meer overzicht en inzicht.

  • Bewerk op simpele wijze je taken en handel ze op een intuïtieve manier af
  • Toon je workflows ook in andere weergaves zoals een kalenderview, per afdeling, in een lijst, etc.
  • Handel een taak direct vanuit het Kanban bord af, sleep deze naar een andere categorie, stel ‘m uit of pas de verantwoordelijke aan
Page editor Mendix ddots AFAS Kanban board workflows
Kanban bord aanpassingen Mendix

Meer mogelijkheden

Dankzij deze module voeg je nóg meer mogelijkheden toe aan je workflows in de software van AFAS. Je handelt ze af op een manier die bij jullie organisatie past.

En wil je op een later moment iets aangepast hebben? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Zo maak je de vastlegging makkelijker en bereik je met elkaar nóg meer resultaat. 

Meer weten?

  • Bellen is het snelst; je bereikt ons op 0885888690. 
  • Komt dat niet uit? Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.