Mendix partner

ddots is officieel Mendix partner en daar zijn we trots op. Mendix is het low-code softwareplatform waarmee je applicaties ontwikkelt op basis van een visueel model, in plaats van programmeren op basis van code.  

ddots
Mendix low-code software platform logo

Waarom low-code software?

Met low-code gebruik je standaard componenten en ontwikkel je 10x sneller dan op traditionele wijze. Door die standaard componenten worden projecten met 70% minder manuren gerealiseerd.

Dankzij het visuele model begrijp je ook zonder programmeerkennis wat er ontwikkeld wordt. Zo bouwen we alleen wat relevant is en sluit de uitkomst volledig aan op de verwachtingen. 

Microflows ddots low-code softwareplatform AFAS
Planningsmodule ddots Mendix AFAS

Wat betekent dit voor jouw organisatie?

Met Mendix automatiseren we een volledig bedrijfsproces, inclusief het unieke proces waar standaardsoftware onvoldoende aansluit. Denk aan processen als de begroting, calculaties, planning, projectverantwoording en meer.

Met Mendix breng je verschillende informatiebronnen in één systeem samen. Zo elimineer je alle administratieve handelingen, reduceer je de kans op fouten en creëer je toegevoegde waarde.

Versimpelen van processen

Bij ddots zijn we dol op het versimpelen van processen. Daarom zijn we zo enthousiast over de kracht van het low-code platform van Mendix in het verlengde van AFAS

Met Mendix ontwikkelen we applicaties die naadloos aansluiten op AFAS en die jouw unieke processen volledig automatiseren. Zo kan jouw organisatie snel inspelen op veranderende omstandigheden, je gebruikers verrassen en heb je een streepje voor op de concurrentie. 

Verhuurapplicatie Mendix ddots AFAS
Page editor Mendix ddots AFAS contractmanagement verkoop

Haal het maximale uit AFAS

Met Mendix on top of AFAS maken we oplossingen op maat voor verschillende vraagstukken. Daardoor haal je meer waarde uit AFAS en beschik je over een gouden combinatie voor een toekomstbestendig applicatielandschap. 

De combinatie in actie zien? ​

Neem contact met ons op voor een demo. We maken je graag net zo enthousiast als wij zijn.

  • Bellen is het snelst; je bereikt ons op 0885888690. 
  • Komt dat niet uit? Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.