Applicaties die passen bij jouw processen

Wij werken samen met jou aan onderscheidend vermogen. En ontwikkelen met Mendix specifieke applicaties die naadloos aansluiten op jouw unieke processen. 

ddots

Standaardprocessen?
Standaardsoftware.

Vrijwel elke organisatie heeft te maken met een financiële administratie, salarisadministratie of een inkoopproces. Dat soort processen automatiseer je met standaardsoftware. Je sluit je aan bij de best-practice van duizenden andere organisaties. Daarvoor gebruik je de krachtige ERP-software van AFAS

Klaar voor maatwerkapplicaties via ddots?
Wat maakt jouw organisatie uniek?

Onderscheiden van concurrenten

Maar hoe onderscheidt jouw organisatie zich ten opzichte van de concurrentie? Welke unieke kansen of uitdagingen liggen er op jouw pad die je niet volledig kunt automatiseren met die standaardsoftware? Daar liggen voor jou de kansen om met low-code softwareontwikkeling snel met nieuwe innovaties te komen.

Applicaties voor jouw unieke processen

Bij ddots geloven wij in de kracht van het low-code platform van Mendix in het verlengde van AFAS. Daarmee ontwikkel je vanuit één platform applicaties die volledig aansluiten op jouw unieke bedrijfsprocessen. Zodat jij snel kunt inspelen op veranderende omstandigheden, je gebruikers kan verrassen en een streepje voor hebt op de concurrentie.

Mis deze brochure van ddots niet

Herkenbare uitdagingen?

Concurrentie

Toenemende concurrentie vraagt om snel en slim inspelen op nieuwe kansen.

Om de concurrentie voor te blijven ben je op zoek naar onderscheidend vermogen.

Verandering

Veranderende omstandigheden en regelgeving vragen veel van het aanpassingsvermogen van je organisatie.

Nieuwe technologieën bieden kansen, alleen het lukt niet om deze effectief in te zetten.

Efficiëntie

Processen kunnen efficiënter en dat leidt tot frustratie en onnodige kosten.

Er wordt veel verwacht van systemen, terwijl IT dat niet altijd waar kan maken.

ddots bot ??

Benieuwd hoe we deze uitdagingen aanpakken met Mendix?
Download onze brochure.

Voor wie zijn wij er?

Avatar IT manager

IT manager

Eén ding heb je mee: IT is nooit af. Dat betekent baangarantie, maar ook de garantie dat je heel vaak “nee” moet zeggen tegen mooie kansen.

Wat zou het voor jouw rol betekenen als je wél “ja” kunt zeggen, terwijl je controle houdt op belangrijke zaken zoals complexiteit en risico’s?

Avatar business man

Business manager

Overal waar je kijkt zie je kansen om waarde te creëren. Je wilt je onderscheiden van je concurrenten en andermans verwachtingen overtreffen.

Met low-code vergroot je je betrokkenheid in het ontwikkelproces, zodat je meer invloed hebt op de kwaliteit en kwantiteit van de output.

Avatar Ondernemer

Ondernemer

Hoe maak je jouw organisatie klaar voor de toekomst? Ook jouw business model wordt uit uiteindelijk beïnvloed door digitale transformatie.

Ga jij die digitale transformatie introduceren of de concurrent? Met digitale wendbaarheid leg je de basis voor transformatie en innovatie.

ddots Gerard Nijboer Koen Freriks

De mensen achter ddots

Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen die een ding gemeen hebben; ze zijn dol op software en op het versimpelen van processen.

ddots groeit hard en daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die net zo enthousiast zijn over software als wijzelf. Iets voor jou?

ddots bot happy

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

ddots brochure mockup

Download jouw ddots brochure