Partners

Samen kom je verder, daar geloven we heilig in. Daarom bundelen we graag onze krachten met verschillende organisaties.

ddots

Officieel partner AFAS en Mendix

ddots is officieel Mendix en officieel AFAS koppeling partner. En we zijn onderdeel van de KWEEKERS groep. 

De verschillende onderdelen van de KWEEKERS groep hebben elk hun eigen expertise. We versterken elkaar om het beste resultaat te behalen!

Lees hieronder meer over de andere merken van KWEEKERS.

KWEEKERS logo

KWEEKERS is de grootste en meest flexibele AFAS Partner op het gebied van consultancy binnen AFAS Profit. Wij snappen dat jouw organisatie uniek is in zijn soort; dat zijn wij namelijk ook! De vraagstukken die je hebt, kennen we als geen ander.

Met ruim 35 professionals zorgen we ervoor dat je alle mogelijkheden van AFAS Profit benut. Bij veel verschillende bedrijven hebben we in de keuken mogen kijken. Deze ervaringen dragen hun steentje bij aan het bieden van oplossingen, die zich bewezen hebben in de praktijk.

Ontdek alle geheimen van jouw AFAS Partner en ga samen met ons aan de slag!

SCHERPP logo

SCHERPP is de energieke verbinder tussen ERP professionals en opdrachtgevers. Met meer dan dertien jaar detachering ervaring zorgt SCHERPP ervoor dat organisaties continuïteit behouden. Dat doen we door dagelijks alles op alles te zetten om de juiste professionals aan de juiste opdrachten te koppelen. Zo worden mens en organisatie in hun kracht gezet.

Dankzij SCHERPP kun je een professional structureel in de organisatie inzetten. Dat kan op twee manieren: deta-vast of op projectbasis. Daarmee wordt organisaties flexibiliteit en zekerheid geboden. Professionals worden daarbij ondersteund in hun ontwikkeling door middel van scholing en trainingen.

MOOQE logo

MOOQE stelt iedereen in staat om software applicaties met elkaar te koppelen en processen te optimaliseren. Met de U-Turn maak je zelf geavanceerde datakoppelingen. Op een eenvoudige manier, zonder te programmeren en in slechts drie stappen: verzamel je data, pas deze data aan en koppel met de gewenste applicaties. Zo simpel kan het zijn! 

De U-Turn stelt jou in staat om alle applicaties samen te brengen en zo ongekende slimmigheid in jouw applicatielandschap te creëren. Je bent niet gebonden aan één systeem of datastroom. Je kan zowel data uit applicaties samenbrengen als data terugsturen naar de applicaties. 

Je zult ondertussen wel doorhebben dat de rode draad zich vooral rondom één softwaresysteem concentreert: Het ERP-systeem van AFAS Software. Daarin vinden alle partners hun specialisme en dus hun kracht.

Hoe dat precies zit? Dat leggen we je graag eens uit in een persoonlijk gesprek!