Planning in AFAS

Plannen op een manier die bij jouw bedrijf past, naadloos aansluit op jouw processen en flexibel met je mee beweegt. Wij maken het mogelijk met Mendix on top of AFAS. 

ddots
Planningsystemen software op maat Mendix

Plannen met AFAS

AFAS software en de daaraan te koppelen planningstools zijn ingericht op basis van duizenden ‘best practices’. Maar ieder bedrijf is anders en plant op een andere manier. Daardoor zijn andermans best practices, niet altijd jouw best practices. 

Daarom ontwikkelt ddots een planningstemplate die aansluit op jouw manier van plannen en dit doen we samen met jou!

Planning opties standaardsoftware maatwerk Mendix

Planning op jouw manier

Met onze planningstemplate bieden wij een basisset aan functionaliteit om snel én overzichtelijk te kunnen plannen bovenop jouw AFAS ERP systeem. Onder de basisset aan functionaliteit valt onder andere:

Overzichtelijk plannen

Inzicht en overzicht zijn twee zaken die in onze planningstool naar voren komen. Zo bevat onze tool onder andere:

AFAS-integratie

Wij bouwen een template die naadloos aansluit op jouw AFAS omgeving. Door deze AFAS ERP integratie, haalt onze planningstool via een live-koppeling alle benodigde data voor je planning in real time op.

ddots is tevens gecertificeerd AFAS koppelingspartner.

'The sky is the limit'

Mendix ontwikkeling

Door gebruik te maken van Low-code ontwikkeling kunnen wij de planningstool volledig aanpassen én uitbreiden naar de wensen van jouw bedrijf.

Software oplossingen op maat met Mendix
Volledige controle

Jij bepaalt zélf de roadmap, zo beweegt de tool flexibel met je mee. Veranderen je wensen in de loop der tijd? Dan passen wij de planningstool daar gewoon op aan.

Maatwerk voor jouw unieke bedrijfsproces Mendix
Universeel

Of je nu planningen maakt met mensen, materieel, voertuigen, apparatuur, orders, voorraad of iets anders: Onze planningstool is volledig aanpasbaar naar jouw wensen. 

Meer weten? Vraag een demo aan!

Wil je meer te weten komen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een demo in te plannen om een beter beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn.