Projectverantwoording subsidies

Alle informatie voor de projectverantwoording van je subsidies integreren in één systeem. Wij maken het mogelijk met Mendix on top of AFAS. 

ddots
Projectverantwoording subsidies Mendix

Verantwoording afleggen

Wanneer je als organisatie gebruik maakt van subsidies, wil je van deze trajecten de voortgang en resultaten bijhouden en moet je hierover ook verantwoording afleggen. In AFAS doe je bijvoorbeeld de urenregistratie, hou je de inkoop bij en leg je de resultaten van de projecten vast. 

Voortgang bewaken projectverantwoording Mendix
Informatiebronnen samenbrengen maatwerk Mendix

Meerdere informatiebronnen

Maar daarmee ben je er nog niet. Verslaglegging doe je bijvoorbeeld in Sharepoint en alle cliënteninformatie leg je vast in de elektronische cliëntendossiers. Daardoor schakel je tussen verschillende informatiebronnen om overzicht te houden en om je projectverantwoording compleet te krijgen. 

Samenvoegen in een portal

Het is makkelijker en efficiënter als je al die informatie uit verschillende bronnen in één portal integreert. Dat kan met Mendix. Hiermee bouw je een module die naadloos aansluit op AFAS en de andere systemen. En die vervolgens aan de voorkant één gebruikerservaring creëert voor interne en externe stakeholders. 

Projectverantwoording portal maatwerk Mendix
Domain model ddots Mendix AFAS projectverantwoording subsidies

Inzicht en overzicht

Met deze projectverantwoordingsmodule haal je informatie op uit AFAS en breid je die uit met informatie uit andere bronnen. Zo zijn de verslaglegging, voortgang en resultaten allemaal op één plek beschikbaar. Hierdoor heeft niet alleen jouw organisatie meer overzicht en inzicht, maar je subsidieverstrekker ook

Module volgt jouw proces

De module richten we in op basis van jouw wensen en eisen, waardoor deze naadloos aansluit op jullie proces. Alle data wordt realtime opgehaald dus je beschikt altijd over de meest recente informatie. Veranderen je wensen in de loop der tijd? Dan passen we de module daarop aan. Jij bepaalt zelf de roadmap. 

Informatiebronnen data ophalen realtime projectverantwoording Mendix

Meer weten?

  • Bellen is het snelst; je bereikt ons op 0885888690. 
  • Komt dat niet uit? Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.