Verhuur

Optimaal inzicht in en overzicht van je verhuurproces op ieder moment. Wij maken het mogelijk met Mendix on top of AFAS. 

ddots
Beheer je verhuurproces met Mendix

Stamgegevens en facturatie

Ben jij als bedrijf actief in de verhuur van materieel, ruimtes of voertuigen, dan is AFAS een ideale tool voor het vastleggen van alle stamgegevens en voor de facturatie van de verhuur. Voor het automatiseren van het verhuurproces heb je andere software nodig om de software van AFAS mee in z’n kracht te zetten. 

Verhuur facturering maatwerk Mendix
Data vastleggen verhuur overzicht Mendix

Meer vastleggen en beheren

Bijvoorbeeld als je meer wil vastleggen en beheren dan stamgegevens en facturatie. Zoals beschikbaarheid, voorraad, onderhoudsstaat, tarieven & opslagen, expertise & competenties en verhuurhistorie. Als je offertes en reserveringen wilt maken die gekoppeld zijn aan je planning, beschikbaarheid en tarieven. En je kostprijs wilt berekenen op basis van meer factoren dan alleen de afschrijving of de uurlonen.

Dat kan met Mendix

Mendix maakt dit mogelijk, en meer dan dat. De verhuurmodule richten we in op basis van jouw wensen en eisen zodat deze volledig aansluit op jouw proces. De module haalt via een koppeling alle stamgegevens uit AFAS zodat je deze niet in verschillende systemen hoeft in te voeren. Het resultaat van een verhuurd object schiet Mendix als te factureren regels in naar AFAS. 

Verhuurapplicatie Mendix ddots AFAS
Verhuurapplicatie - Details Mendix ddots AFAS

Makkelijk en inzichtelijk

Met deze module beheer je op een makkelijke en inzichtelijke manier je verhuurproces. En heb je op elk moment inzicht in de actuele status. Op een manier die naadloos aansluit op je unieke bedrijfsproces. En die ervoor zorgt dat je nog fijner kunt werken met de mogelijkheden van AFAS.

Je verhuur ook plannen?

Wil je je verhuur ook makkelijk kunnen plannen? Een combinatie met de planningsmodule geeft optimaal inzicht en overzicht. Ook koppelingen met andere modules zijn mogelijk. Denk aan contractmanagement, calculatie & product configuratie en een eigen verhuurportal. Zo zijn al je primaire processen net zo goed geborgd in je software als je secundaire processen.

Planning inzicht en overzicht kalender Mendix

Meer weten?

  • Bellen is het snelst; je bereikt ons op 0885888690. 
  • Komt dat niet uit? Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.