Design workshop

In een dag tijd verzamelen we de requirements van jouw project en ontwikkelen we een Proof of Concept.

ddots
ddots bot hello

De design workshop is een krachtig instrument in het besluitvormingsproces. Het helpt jou en ons om een helder beeld te krijgen van het beoogde project. Eventuele onduidelijkheden kunnen direct beantwoord worden.

De ochtend

De eerste helft van de dag verkennen we de requirements van het beoogde project. Samen met inhoudsdeskundigen en eindgebruikers uit jouw organisatie verkennen we welke componenten een rol spelen in het softwareproduct. Daaruit destilleren we wat écht belangrijk is en wat optionele features kunnen zijn.

De middag

De tweede helft van de dag gaan wij voor je aan de slag in het ontwikkelen van een Proof of Concept (POC). Tijdens dat proces kan je over onze schouders meekijken en heb je de kans om vragen te stellen over het platform dat we inzetten.

Aan het eind van de dag presenteren we de uitkomst van de ochtend en de middag aan de betrokken teamleden.

Het resultaat

Aan het eind van de dag hebben we een aantal belangrijke doelen bereikt. Ten eerste hebben we allemaal een duidelijk beeld van het beoogde project en de onmisbare functionaliteit die het Minimum Viable Product (MVP) moet omvatten. Tenslotte heb je een indruk gekregen van wat het inhoudt om met low-code software te laten ontwikkelen. Je ervaart direct de kracht van herbruikbare componenten en eenvoudige aanpassingen.